Nieuwjaarsboxen

Thuisbezorgd

Bij iedere werknemer vanaf 4,75 euro

Verrassend uniek

Maatwerkbox vanaf 13,25 euro

Oneindig veel mogelijkheden

Van online entertainment tot filmvoucher

Wilt u uw werknemers deze oud en nieuw verrassen met een leuke gift. Dan is de nieuwjaarsbox ideaal voor u en uw collegas om tijdens de jaarwisseling een blijk van waardering te uiten. Op deze manier proosten u en al uw collegas met elkaar op een voorspoedig nieuw jaar met veel succes. 

Nieuwjaarsboxen

De nieuwjaarsbox zorgt voor een goede start van uw jaar.

Dit jaar zal oud en nieuw anders zijn dan anders. Maak het daarom dit jaar extra speciaal met een nieuwjaarsbox of eindejaarsbox. Een feestelijke dag als oud en nieuw moet natuurlijk gevierd worden met een borrel en een proost. Omdat we oud en nieuw niet met al onze geliefde collaga’s tegelijk kunnen vieren is de nieuwjaarsbox in het leven geroepen. Via dit persoonlijke cadeau kunt u uw collega’s, klanten en partners laten blijken dat u aan hen denkt tijdens de jaarwisseling. De nieuwjaarsbox wordt om deze reden ook wel de proostbox genoemd.

Wie gaat u deze oud en nieuw verwennen met een nieuwjaarsbox?

De nieuwjaarsbox is natuurlijk ideaal om te geven aan werkrelaties waarmee u deze oud en nieuw geen nieuwjaarsborrel kan houden. Voor werkgevers is de nieuwjaarsbox ideaal om aan zijn/haar werknemers een blijk van waardering te geven voor het afgelopen jaar. In de borrelbox zitten een aantal snacks met daar een bijpassend drankje. Rond de feestdagen zal waarschijnlijk vaak gekozen worden voor champagne in de borrelbox, maar voor bijvoorbeeld verjaardagen of vrijdagen kunnen ook kleine flesjes wijn of winetubes geleverd worden. Bekijk het aanbod aan borrelboxen.

Tijdens oud en nieuw uw werknemers verrassen met een nieuwjaarsbox?

Wilt u tijdens oud en nieuw uw werknemers verrassen? Dan is de nieuwjaarsbox echt iets voor u, proost allemaal op hetzelfde moment voor een prachtig nieuw jaar. De borrelbox is te bestellen voor meerdere feestelijkheden en in meerdere vormen. Oud en nieuw is daarom de ideale feestdag om uw eerste ervaring met de nieuwjaarsbox te hebben, wie weet smaakt het naar meer. Heeft u vragen over de borrelboxen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Laten we gezamenlijk proosten op een prachtige jaarwisseling.

Bestel gemakkelijk online