Movieboxen

Thuisbezorgd

Bij iedere werknemer vanaf 4,75 euro

Verrassend uniek

Maatwerkbox vanaf 13,25 euro

Oneindig veel mogelijkheden

Van online entertainment tot filmvoucher

Film kijken was nog nooit zo lekker

De movieboxen van Catering Rotterdam zijn het meest ideale alles-in-één-pakket voor een filmavond met vrienden. Gun uw collega’s of zakenrelaties een blijk van waardering in de vorm van een Movie box. Er zijn verschillende boxen te bestellen met variaties aan hapjes en drankjes. De movie box is te bestellen in aantallen tot 100+ boxen per bestelling.

Movie boxen

Film kijken was nog nooit zo lekker als met de movie box.

De movie boxen van Catering Rotterdam zijn de nieuwe trend voor wanneer u thuis gezellig film wilt kijken. De boxen zijn specifiek gemaakt voor filmliefhebbers die houden van een snack tijdens hun hobby. En nee, U krijgt niet een zak met popcorn en een flesje Fanta. De movie box is gevuld met verschillende snacks die perfect zijn voor tijdens het kijken van een film. De snacks zijn op elkaar afgesteld, dit is gedaan door onze horecaexperts. Bij de verschillende snack combinaties zitten bijpassende dranken. Deze dranken verschillen van frisdranken, tot bieren of wijnen. De movie box kan voor een maar ook voor meerdere personen besteld worden.

Werknemers maken vaak gebruik van de movie box om hun werknemers een blijk van waardering te geven. Dit doen zij door op deze manier een volledig verzorgde filmavond meet heerlijke hapjes te versturen. Ook wordt de movie box vaak gebruikt wanneer bioscoopzalen worden gehuurd tijdens grote feesten of bedrijfsuitjes. Deze worden dan in grote aantallen neergezet en kunnen door iedereen worden meegenomen de zalen in.

Wilt u een movie box voor een leuke filmavond?

Wilt u genieten van een filmmarathon met een movie box? Dat kan. Catering Rotterdam kan u de movie boxen in grote aantallen vanaf 5 stuks sturen. U kunt de locaties en leverdatum achterlaten, hier zullen de movie boxen dan precies worden afgeleverd. Als u als werkgever uw werknemers wilt verrassen kan dit niet alleen met de movie box. Er zijn ook borrelboxen en zelfs nieuwjaarsboxen die ook perfect als blijk van waardering kunnen worden verzonden naar grote groepen mensen. Bij verzending van 50 boxen of meer krijgt u exclusieve korting op het aankoopbedrag per box. Voor overige vragen verwijzen wij u graag verder naar de contactpagina. Hier zullen wij uw vragen beantwoorden en u verder helpen aan uw meest ideale geschenken.

Bestel gemakkelijk online