Boxen vol smaak

Thuisbezorgd

Bij iedere werknemer vanaf 4,75 euro

Verrassend uniek

Maatwerkbox vanaf 13,25 euro

Oneindig veel mogelijkheden

Van online entertainment tot filmvoucher

Catering Rotterdam biedt verschillende soorten borrelboxen vol smaak aan. Deze variëren van nieuwjaarsboxen tot movieboxen. Iedere borrelbox is gevuld met haar eigen stijl van hapjes met bijpassende dranken. Er is voor iedere gelegenheid dus wel een geschikte box vol smaak te vinden. De borrelboxen zijn geschikt als gift voor grote groepen mensen zoals bijvoorbeeld collega’s, zakenrelaties of familie en vrienden.

Boxen vol smaak? Wat zijn dat?

De boxen vol smaak zijn de nieuwste borrelboxen in de regio Rijnmond. Deze boxen zijn gemaakt voor feestelijke momenten zoals bruiloften, verjaardagen maar ook een lekkere filmavond. De boxen vol smaak zijn gevuld met heerlijke snacks en hapjes die voor iedere gelegenheid specifiek worden samengesteld. Naast de snacks en hapjes zit er bij vrijwel elke box een bijpassende drank. Er is dus zeker aandacht besteed aan wat u voorgeschoteld krijgt, dit is op basis van veel jaren ervaring in zowel de keuken als de horeca gedaan. De borrelboxen vol smaak zijn verkrijgbaar via de website van Catering Rotterdam.

Voor wie zijn de boxen vol smaak gemaakt?

De boxen vol smaak zijn ideaal voor werkgevers die het harde werken van hun werknemers willen belonen of om iedere werknemer op zijn/haar verjaardag te verrassen met een cadeau. Ook is de borrelbox geschikt voor grote partijen zoals netwerkbijeenkomsten. Deze netwerkbijeenkomsten worden ook veel online gehouden, het is dan ideaal om iedere participant hiervan een borrelbox op te sturen als bedank voor het participeren.

Catering Rotterdam heeft ook aan de hand van de boxen vol smaak een online nieuwjaarsreceptie georganiseerd. Meer informatie hierover vindt u door op de link te klikken of door contact op te nemen met de klantenservice.

Zit er iets tussen de boxen vol smaak voor u?

Er zijn verschillende boxen vol smaak, welke past bij u? Iedere box kan een nieuwe ervaring voor u en uw werknemers creëren, wij zijn uiteraard enorm benieuwd naar uw verhalen. Wanneer u een bestelling plaatst kunt u contact met ons opnemen over de hoeveelheid, de afleverlocaties en de datum. Wij zorgen dan dat uw pakketten op de juiste locatie op de afgesproken tijd zullen worden afgeleverd. Bij aankoop van 50 of meer boxen zal u korting ontvangen. De boxen vol smaak zijn dus de ideale oplossing voor bedrijven die hun werknemers eens flink in de watten willen leggen.

Bestel gemakkelijk online