Borrelboxen

Thuisbezorgd

Bij iedere werknemer vanaf 4,75 euro

Verrassend uniek

Maatwerkbox vanaf 13,25 euro

Oneindig veel mogelijkheden

Van online entertainment tot filmvoucher

ONLINE BORRELEN

Borrelen is een ideale manier om te netwerken en in contact te blijven met collaga’s en partners. De laatste tijd worden er steeds meer online borrels gepland, voor deze borrels is het natuurlijk leuk dat iedereen iets te snacken heeft met een drankje. Voor deze gelegenheden is daarom de (online) borrelbox in het leven geroepen. 

Online borrelboxen

Waarom een borrelbox bestellen?

Een borrelbox bestellen is de toekomst. Maar voordat wij uitleggen waarom, laten we eerst uitleggen wat een borrelbox is. Iedereen houdt wel van een hapje en een drankje. In 2020 hebben wij geleerd dat thuis of online borrelen soms net zo leuk is als uit eten gaan. In de trend van deze ontwikkelen is de borrelbox ontstaan. In deze box zitten variaties van hapjes met daarbij passende dranken. Dit varieert van borrelnootjes of chips tot tapas en van wijn tot bier. De online borrelbox bevat dus alle versnaperingen voor een gezellige dag met vrienden of familie.

U kunt een borrelbox bestellen voor iedere gelegenheid

Zoals u net heeft kunnen lezen kan u een borrelbox bestellen in allerlei variaties. Een van deze variaties wordt ook wel de snack box genoemd. Hier zitten lekker snacks in voor een gezellige filmavond. Zo heeft u in een klap voor iedereen een leuke variatie aan snacks. Ook voor de jaarwisseling is de nieuwjaarsbox samengesteld. De combinatie van hapjes met bijpassende champagne zullen het ultieme jaarwisselingsgevoel ondersteunen. Maar niet alleen voor een filmavond en de jaarwisseling zijn borrelboxen verkrijgbaar. Voor verjaardagen, bruiloften en zelfs de kerstdagen zijn speciale borrelboxen samengesteld. U kunt dus met een gerust hart bij Catering Rotterdam terecht voor een heerlijke snackavond, borrelpakket of een feestelijke bijeenkomst.

Wilt u een borrelbox bestellen? Dat kan!

Een borrelbox bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. U kunt de boxen namelijk in alle soorten en maten bestellen en zullen op de datum die u past precies bij u thuis worden afgeleverd. Op deze manier zorgt Catering Rotterdam dat u en uw vrienden of familie van de meest verse producten kunnen genieten. Hierdoor zijn de producten die eventueel overblijven uit uw borrel, snack- of nieuwjaarsbox nog lang houdbaar voor de volgende dagen. Heeft u vragen over de borrelboxen of het aanbod hiervan dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Bestel gemakkelijk online